آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۶۵۱۳

کشف محموله ۷۰ میلیارد تومانی شیشه در تهران

رئیس پلیس پایتخت از انهدام باند قاچاق موادمخدر شیشه که در استان تهران و شمال غرب کشور فعالیت می‌کرد، خبر داد.
کشف محموله ۷۰ میلیارد تومانی شیشه در تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام داشت: در راستای مبارزه قاطع و همه جانبه علیه قاچاقچیان و سوداگران مرگ و برخورد ویژه با عوامل و عناصراصلی تهیه و توزیع مواد مخدر در پایتخت، ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ ضمن رصد و پایش اطلاعاتی گسترده دریافتند اعضای یک باند سابقه دار قاچاق مواد مخدر به تازگی اقدام به تهیه مقادیر قابل توجه‌ای مواد افیونی از مرز‌های شرقی کشور نموده و قصد توزیع گسترده این مواد را در مناطقی از استان تهران و شمال غرب کشور دارند از همین رو با اشراف اطلاعاتی بر روی سوژه مورد نظر، فعالیت مجرمانه متهمین را تحت کنترل دقیق قرار دادند.

رئیس پلیس تهران بزرگ افزود: به دنبال این موضوع پس از هماهنگی با مرجع قضایی ماموران موفق شدند در یک عملیات منظم و هماهنگ قاچاقچیان موادمخدر را دستگیر و از آنان ۲۳۰ کیلوگرم شیشه و مقدار ۱۲۰ کیلوگرم ماده روانگردان شیشه مایع کشف کنند.

سردار محمدیان در پایان خاطرنشان کرد: متهمین پس از دستگیری و انجام بازجویی‌های فنی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار