مسابقات پخت غذا، تهرانگردي همراه با ترافيك و ...
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۷۵۵
برخي فعاليت‌هاي اردويي و فرهنگي كوي دانشگاه

مسابقات پخت غذا، تهرانگردي همراه با ترافيك و ...

وقتي تنها پر كردن اوقات فراغت و برگزاري برنامه مطرح باشد؛ پخت غذا و گشتن خيابان‌هاي تهران همراه با ترافيك نيز بايد در سفره هفت سين غني‌سازي اوقات فراغت دانشجويان گنجانده شود.
به گزارش گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»، البته دانشجويان خوابگاهي بايد خوشحال باشند كه مسئولان كوي دانشگاه، اين همه به فكر اين عزيزان گاهي در خواب مانده هستند و همينجوري برنامه‌هاي آشپزي، خيابان‌گردي با طعم ميراث فرهنگي و همچنين كوهنوردي و از صخره افتادن برگزار مي‌كنند؛ كي گفته همه برنامه‌ها بدآموزي دارد گاهي يك برنامه باعث مي‌شود كه دانشجو با يك گروه دوستان جديد آشنا شود و در پروژه‌هاي اقتصادي سودآور هرمي شركت  كند.
 
وقتي اسمي از شركت‌هاي هرمي مي آيد و موضوع يادداشت نيز مسائل خوابگاهي باشد، ذهن پرواز كرده و در جايي صعود مي‌كند كه آنجا دانشجوياني را مي بيند كه در راهروهاي خوابگاه‌ها بين آشپزخانه، سرويس بهداشتي و اتاق‌هايشان با شلوارك‌هاي كوتاه در رفت و آمد هستند؛ ناگهان يكي از اين دانشجويان فرياد مي‌زند كه اين خبرها را كار نكنيد براي دانشجويان ديگر بدآموزي دارد و از متمدن شدن مي‌گريزند و ما كي به فكر كراوات زدن باشيم، سال آخرمان نيز كه سپري شد.
 
از ديگر فعاليت‌هاي مسئولان كوي دانشگاه تهران تشكيل ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود است كه هر سال با آمدن ماه مهر، جنب‌وجوش‌هايي در اين ستاد مشاهده مي‌شود و يك پكيج فرهنگي كه هميشه شامل يك و يا چند كتاب و كتابچه و احيانا يكي، دو تا سي‌دي است به دانشجويان تحويل مي شود و بيشتر دانشجويان به علت نداشتن كامپيوتر شخصي معمولا از اين سي‌دي‌ها استفاده نمي‌كنند ولي در نهايت اين فاكتورهاي سي‌دي هستند كه براي مسئولان خوابگاه هم به يادگار مي‌ماند و هم نقد مي‌شود.
 
دكتر اسماعيلي، مديركل خوابگاه‌هاي دانشگاه تهران در صحبت‌هايي گفته‌ است «من به استفاده از مشاركت دانشجويان اعتقاد دارم و اين موضوع را در دستور كار خود قرار داده‌ام»؛ آيا در اين دوره و زمانه كسي پيدا مي‌شود كه بگويد من به استفاده از مشاركت دانشجويان اعتقادي ندارم، ما كه نشنيديم و اگر فردي هم اين چنين نظري نداشت اصلا ما با او كاري نداريم، والسلام.
 
طبق گفته اين مقام مسئول «بيش از 70 تا 80 دانشجو در خصوص مسائل خوابگاه نظارت مي‌كنند و سازماندهي اين مجموعه دانشجويي توسط شوراي صنفي انجام مي‌شود و اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران به عنوان نماينده منتخب دانشجويان با ما در ارتباط هستند.»؛ همان شورايي كه اخيرا سفر مختلطشان به جزيره كيش رسانه اي شد و در يك تنوع طلبي گردشي به جزيره زيباي كمي خارجي نشين كيش سفر كرده بودند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار