آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۸۰۸۱

تاسیس اولین مجتمع گردشگری اختصاصی بانوان در تبریز

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: مجتمع گردشگری بانوان نهضت به عنوان مجموعه‌ای کامل و بی‌نظیر در سطح کشور در مرحله بهره‌برداری برای افتتاح قرار گرفت.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: اولین مجتمع گردشگری مختص بانوان در کشور که از منظر اقامتی، تفریحی، بهداشتی و ورزشی در مرحله بهره‌برداری‌ است که امید است تا افتتاح این مجتمع بی‌نظیر در آذربایجان‌شرقی محقق شود.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: مجتمع گردشگری بانوان نهضت به‌ عنوان مجموعه‌ای کامل و بی‌نظیر در سطح کشور با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در مساحتی بالغ بر ۵ هکتار عرصه و ۱۰ هزار متر زیربنا با اشتغال آفرینی مستقیم برای ۴۰ نفر در مرحله بهره‌برداری و آماده سازی برای افتتاح قرارگرفته است.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی در حوزه گردشگری سلامت نیز به‌ عنوان یکی از استان‌های پایلوت مطرح و لازم است تا از ظرفیت‌های کم‌نظیر این استان در حوزه‌های مختاف گردشگری نهایت بهره‌برداری صورت گیرد.

واحدی مجتمع گردشگری نهضت را مجتمعی کامل و برخوردار از حوزه‌های مختلف تفریحی، خدماتی و رفاهی عنوان کرد و گفت: این مجموعه گردشگری با امکاناتی همچون اقامتگاه، سال ورزشی، استخر، جکوزی، سال زیبایی و بهداشتی، رستوران کامل‌ترین مجتمع گردشگری بانوان در سطح کشور محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار