خاصیت برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی تولید متون است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۸۷۸
رئیس دانشگاه علمی کاربری واحد جهاد دانشگاهی زنجان:

خاصیت برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی تولید متون است

 رئیس دانشگاه علمی کاربری واحد جهاد دانشگاهی زنجان خاصیت برگزاری کرسی‌های آزاد‌اندیشی را تغییر رویه از مسیر ترجمه متون به تولید آن و در نهایت دانش فناوری دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، دکتر محمدی ظهر امروز در جلسه کرسی‌های آزاد اندیشی در محل جهاد دانشگاهی زنجان تصریح کرد: اگر تا دو دهه گذشته مبنای توسعه مقوله صنایع و کارهای طاقت فرسا بود، اما امروز به لحاظ تغییرات فناوری و عصر اطلاعات مبنای توسعه دانش های نوین فراصنعتی و کارآفرینی است که مزیت این عصر، تولید علم و فناوری است و نقش جامعه دانشگاهی در این زمینه نیز به وضوح روشن است.
 
وی با اشاره به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در محافل مختلف تصریح کرد: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با رعایت قواعد و چهارچوب ها، توسعه واقعی کشورها را به لحاظ علم و فرهنگ رقم خواهد زد.
 
محمدي خاصیت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را تغییر رویه از مسیر ترجمه متون به تولید آن و در نهایت دانش فناوری دانست.
 
رئیس دانشگاه علمی کاربری واحد جهاد دانشگاهی زنجان همچنین بسترسازی مناسب، رعایت ادب و احترام، توجه به اصول، پرهیز از افراط و تفریط، انعطاف و انتقاد پذیری را از مؤلفه های برگزاری کرسی های آزاد اندیشی عنوان کرد.
 
محمدی نهاد های حوزه و دانشگاه را از مهمترین نهاد های متوجه این امر عنوان کرد و اظهار داشت: به لحاظ اینکه کرسی های آزاد اندیشی یک کار تخصصی است، حوزه و دانشگاه سهم بسزایی در این زمینه دارند.
 
وی همچنین برگزاری چنین کرسی هایی را باعث توسعه کشور بیان کرد و گفت: راه ترقی کشور نه از مسیر تحجر و خودباختگی، بلکه پویایی و در نهایت تولید علم و فناوری است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار