گزارشي از بازدید آیت‌الله صافی گلپايگاني از مسجد امام حسن عسکری قم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۰۴۲

گزارشي از بازدید آیت‌الله صافی گلپايگاني از مسجد امام حسن عسکری قم

آیت‌الله صافی گلپايگاني صبح پنج شنبه از مسجد امام حسن عسکری قم بازديد و از نزديك با طرح توسعه و نوسازي اين مسجد آشنا شد.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، سيدمحمد مهدی موسوی؛ حول و حوش ساعت 9 صبح پنج شنبه خبردار شدم که قرار است آیت الله صافی گلپایگانی از طرح توسعه و نوسازی مسجد امام حسن عسکری (ع) قم بازدیدی داشته باشد. آن چه در پی می آید ماحصل شال و کلاه کردن خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» برای پوشش  رسانه ای این بازدید است و اما قبل از هر چیز بد نیست که بدانیم مسجد امام حسن عسکری (ع) در زمان حیات آن امام معصوم و به دستور آن بزرگوار به وکیل خاص خود احمد بن اسحاق قمی که از محدثین بزرگ عالم تشیع است، ساخته شد و بیش از هزار سال است که یکی از مراکز بزرگ عبادی و فرهنگی شهر مقدس قم به شمار می‌آید.
 
همه ماجورید!
 
این مرجع تقلید ، قدم زنان  ضمن احوال پرسی با کارگران و استادکاران و مسئولان پروژه بر این نکته تاکید کرد که هر کسی که در این مسجد مقدس خشتی روی خشتی می گذارد نزد خداوند متعال ماجور است و حضرت بقیه الله الاعظم را خشنود می سازد.
 
وی همچنین در جمع کارگران در شبستان در حال ساخت مسجد اظهار داشت: حقیقتا توفیق بزرگی نصیب شما شده است که در این مکان مقدس که متعلق به پدر بزرگوار ولی عصر (عج) است، کار می کنید و از این جهت حتما شکر خداوند را بجای آورید و بدانید که پیش خداوند ماجور هستید.
 
صافي گلپايگاني با اشاره به اینکه بی شک ارواح طیبه ائمه اطهار (ع) و روح علمای بزرگوار ما شاهد و ناظر این خدمت شما هستند، گفت: توسعه مسجد امام حسن عسکری (عج) یکی از آرزوهای دیرین مرحوم آیت الله العظمی گلپایگانی بود و شما به این وسیله اسباب خوشنودی روح مطهر ایشان را فراهم آورده اید.
 
این مرجع تقلید ادامه داد: وجود چنین بنای تاریخی عظیمی برای عالم اسلام و شهر مقدس قم به عنوان حرم اهل بیت و عش آل محمد (ص) مایه بسی افتخار است بویژه آن که این مکان به نام نامی امام حسن عسکری است که این هم یک افتخاری برای شیعه دوازده امامی به شمار می رود.
 
ارزشی بالاتر از همه دنیا 
 
این استاد برجسته حوزه تاکید کرد: شما عزیزان کارگر و مهندس و استاد و بنا که در این جا مشغول به کار هستید قدر خود را بدانید؛ چراکه یک ساعت کار کردن در این مسجد را نمی توان به همه دنیا فروخت؛ بدانید که روز قیامت ارزش این کارهای شما مشخص می شود.
 
وی در پايان گفت: امیدوارم که خداوند مرا هم در اجر این کار هم ردیف شما عزیزان قرار دهد و این را شما بدانید که چه بسا که گاهی ثواب یک کارگر در این جا کار می کند از همه بیشتر هم باشد.
 
گزارشی از پیشرفت‌ کاری ساخت مسجد
 
مهندس گرجی، مدیر اين پروژه نیز به ارائه گزارش کوتاهی از روند اجرایی کار ساخت و توسعه مسجد پرداخت و گفت: مسجد امام حسن عسکری با دارا بودن در مجموع 25 هزار متر مربع بنا یکی از بزرگترین مساجد جهان تشیع  است.
 
وی افزود: هم اکنون نماهای بیرونی مسجد تقریبا به اتمام رسیده ضمن آن که کار ساخت گلدسته ها نیز در شرف اتمام است، همچنین به امید خداوند احداث گنبد نیز تا یکی دو ماه آینده  به طور کامل به پایان می رسد.
 
اقامه نماز در مسجد در آینده‌ای نزدیک
 
گرجی با اشاره به اینکه ارتفاع گنبد 35 متر و ارتفاع گلدسته ها نیز 59 متر می باشد، ابراز امیدواری کرد كه ظرف چندین ماه آینده شاهد اقامه نماز آیت الله صافی گلپایگانی در این جا باشیم.
 
مدير اين پروژه با بیان اینکه مساحت شبستان مسجد 3000 متر مربع می باشد، اظهار داشت: مساحت زیر زمین اول مسجد حدود 3500 متر مربع و زیر زمین دوم نیز 3000 متر مربع است.
 
در حین بازدید حضرت آیت الله صافی و هیئت همراه از دیگر بخش های در حال ساخت مسجد، فرصتی شد تا با تنی چند از کارگران و استادکاران گپ و گفتی کوتاه داشته باشم.
 
به کار در این جا افتخار می‌کنیم
 
سید حسین حسینی، آهنگر این پروژه است که بیش از پنج سال از عمر خود را در این مکان مقدس مشغول به کار بود و البته ضمن افتخار به این بخش از عمر طی شده خود گفت: ما که خودمان قابل نبودیم در چنین جای با برکت و مقدسی باشیم و خدمتی هر چند کوچک انجام دهیم و به نظرم عنایت و لطف آقا امام زمان بوده که چنین توفیقی یافته ایم.
 
 انرژی مضاعف گرفتیم!
 
رضا کاظمی، جوشکار پروژه نیز که بیش از سه سال در این مسجد مشغول به کار است، نیز خاطرنشان کرد: همان طور که ایشان هم فرمودند واقعا هر کاری که انسان در این مکان مقدس انجام می دهد همه اش خیر و برکت است و ما هم امیدواریم که این خدمت ذخیره قبر و قیامت ما شود و بتوانیم دل امام زمان را به این طریق شاد کنیم.
 
پولی پر برکت به خانه می‌بریم
 
حسین قاسمی ، نماکار پروژه نیز به نکته جالبی در این بین اشاره کرد و بيان داشت: شاید در نگاه اول به نظر برسد که بالاخره ما در این جا مثل همه پروژه ها و طرح های دیگر داریم کار می کنیم و پولمان را می گیریم، اما واقعا این مسئله نیست؛ چراکه اولا کار کردن در این مجموعه ولو در حد یک روز و یا حتی یک ساعت خودش توفیق بزرگی است که شاید نصیب هر کسی نشود و ثانیا این پولی که ما از این بابت می گیریم و برای خانواده خود خرج می کنیم، قطعا بسیار پر برکت است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار