آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۱۲۵۰
استاندار فارس:

به‌زودی بزرگترین بیمارستان هوشمند خاورمیانه در شیراز ساخته می‌شود

استاندار فارس گفت: با پیگیری‌های انجام شده با موافقت دولت و تصویب شورای اقتصاد، بزرگترین بیمارستان هوشمند خاورمیانه به نام محمد رسول الله (ص) در شیراز ساخته می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس گفت: با پیگیری‌های انجام شده با موافقت دولت و تصویب شورای اقتصاد، بزرگترین بیمارستان هوشمند خاورمیانه به نام محمد رسول الله (ص) در شیراز ساخته می‌شود.

ایمانیه با اشاره به دیدار با وزیر دفاع در جریان سفر به تهران گفت: در این دیدار آخرین وضعیت طرح‌های صنعتی، اقتصادی و عمرانی در دست اجرای زیر مجموعه این وزارتخانه در فارس مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار کرد: در این دیدار خواستار سرعت گرفتن روند اجرای طرح توسعه و گسترش پتروشیمی شیراز از سوی وزارت دفاع شدیم و همچنین برای همکاری استان در این زمینه نیز قول مساعد داده شد.

استاندار فارس با اشاره به بهره‌برداری از فاز دوم فولاد غدیر نی‌ریز با سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی در آینده نزدیک گفت: از رییس جمهور برای شرکت در آیین افتتاح این طرح دعوت کرده‌ایم.

ایمانیه در خصوص شرکت آلومینیوم لامرد هم اظهار کرد: در دیدار با وزیر دفاع همچنین درخواست کردم تا احداث فاز‌های دوم و سوم این مجتمع صنعتی که به صنایع پایین دستی تولیدات آلومینیومی اختصاص دارد سریعتر آغاز شود و نیروگاه در حال احداث مجاور این کارخانه نیز به سرعت تکمیل شود و به بهره برداری برسد و صنایع الکترونیک شیراز ضمن اینکه طی چند سال گذشته گسترش وسیع و خوبی داشته است.

استاندار فارس گفت: در دیدار با وزیر دفاع تقاضا کردم با توجه به اعلام آمادگی وزارت نفت برای تامین خوراک و تامین خط لوله انتقال نفت به پالایشگاه شیراز، فاز دوم این پالایشگاه که برای تولید بنزین و فرآورده‌های نفتی مورد نیاز استان است سریعتر آغاز شود و در چرخه بهره‌برداری قرار گیرد.

ایمانیه اظهار کرد: از آنجا که کریدور آزادراهی شمال به جنوب با احداث آزادراه شیراز - بوشهر تکمیل می‌شود، در جریان سفر به تهران در جلسه‌ای با مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد و ۲ سرمایه گذار، در خصوص احداث این آزادراه تبادل و هم اندیشی صورت گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار