کد خبر:۱۱۷۳۸۹۱

تحویل ۵۴۰ واحد مسکونی به متقاضیان اردبیلی

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۵۴۰ واحد مسکونی در شهرک اندیشه اردبیل تحویل متقاضیان شده و تلاش می‌شود واحد‌های دیگر هم به مرور در موعد مقرر تکمیل و تحویل متقاضیان شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، صمد علامه از احداث یک هزار و ۴۴۴ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در شهرک اندیشه (پیله سحران) اردبیل خبر داد و اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته و تامین زمین مورد نیاز عملیات اجرایی و ساخت این واحد‌های مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و این تعداد واحد مسکونی توسط اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، شرکت زرین ستون شمالغرب و شرکت شاخص کار کوشا در حال احداث است.

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: از این تعداد ۶۹۴ واحد مسکونی در بلوک‌های ۱۰ واحدی توسط اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در حال اجراست.

وی همچنین گفت: تعداد۴۶۰ واحد مسکونی هم به‌عنوان یکی از طرح‌های نهضت ملی مسکن توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در شهرک اندیشه اردبیل مراحل ساخت را سپری می‌کند.

علامه ادامه داد: ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی دیگر در ۲۰ بلوک و در متراژ‌های ۹۵ مترمربعی توسط شرکت زرین ستون شمالغرب و همچنین ۹۰ واحد مسکونی دیگر توسط شرکت شاخص کارکوشا در ۹ بلوک ۱۰ واحدی و در متراژ‌های ۹۵ مترمربع در حال احداث بوده که پس از تکمیل به متقاضیان واگذار خواهد شد.

وی افزود: از مزیت‌های مهم این شهرک اجرا و اتمام طرح‌های حوزه زیرساختی و خدمات عمومی شامل آب و فاضلاب، برق و گاز همزمان با اتمام واحد‌های مسکونی است.

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: عملیات اجرایی واحد‌های شهرک اندیشه، نیایش و میراشرف به خوبی پیش می‌رود و تا دهه فجر امسال تعدادی از این واحد‌ها تحویل متقاضیان خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار