آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۴۴۱۱

دومین شهرک مولد شیلاتی راه‌اندازی می‌شود

شهرک مولد شیلاتی به عنوان دومین شهر مولد کشاورزی کشور با تمرکز بر پرورش متراکم میگو در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود.
دومین شهرک مولد شیلاتی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یک شهرک مولد شیلاتی به عنوان دومین شهر مولد کشاورزی کشور با تمرکز بر پرورش متراکم میگو، با همکاری مؤسسه جهاد توسعه و سازمان شیلات ایران در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود.

این پروژه که با هدف تقویت ظرفیت‌های شیلاتی و اقتصادی منطقه در ۲۷ هکتار از اراضی شهر بریس راه‌اندازی خواهد شد و با تمرکز بر الگوی پرورش متراکم میگو با هدف تولید ۱۰۰۰ تن میگو در سال فعالیت خواهد کرد، نقش مهمی در پیشرفت و اشتغال‌زایی برای ساکنان محلی خواهد داشت.

این شهرک به عنوان دومین نمونه در کشور، بر مبنای الگوی توسعه مناطق کشاورزی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حوزه شیلات، قرار است به یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی و شیلاتی تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار