پرواز‌های اربعین ۱۴۰۵ تهران به عراق فقط با هواپیما‌های پهن‌پیکر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۲۴۶۸

پرواز‌های اربعین ۱۴۰۵ تهران به عراق فقط با هواپیما‌های پهن‌پیکر

مطابق تصمیمات اتخاذ شده در اربعین ۱۴۰۵ پرواز‌های اربعین از مبدا تهران با هواپیما‌ها پهن‌پیکر انجام خواهد شد.
1

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شمارش معکوس برای آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۵ با نرخ‌های مصوب ۲۴ و ۲۸ میلیون تومان از مبادی تهران و مشهد آغاز شده است؛ در همین راستا بر اساس تصمیمات اتخاذشده از سوی وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری، پرواز‌های اربعین در بازه زمانی اول تا ۱۶ مرداد با استفاده از هواپیما‌های پهن‌پیکر انجام خواهد شد.

این تصمیم با هدف افزایش ظرفیت جابه‌جایی زائران اربعین حسینی اتخاذ شده است. پیگیری‌های تسنیم حاکی از آن است که پرواز‌های تهران به مقصد نجف و بغداد صرفاً با هواپیما‌های پهن‌پیکر انجام می‌شود و استفاده از سایر تایپ‌های هواپیما از جمله MD در این مسیر‌ها پیش‌بینی نشده است.

در همین راستا ابوذر شیرودی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، با تأکید بر آمادگی کامل شرکت‌های هواپیمایی برای عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۵، خواستار استفاده حداکثری از هواپیما‌های پهن‌پیکر، تشکیل کمیته‌های ویژه اربعین در ایرلاین‌ها و اجرای دقیق دستورالعمل حقوق مسافر شد.

وی با تأکید بر رعایت کامل حقوق مسافران اظهار کرد: شرکت‌های هواپیمایی باید در طول عملیات اربعین، اجرای دستورالعمل حقوق مسافر را با جدیت در دستور کار قرار دهند.

شیرودی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی منسجم در شرکت‌های هواپیمایی افزود: تمامی ایرلاین‌ها موظف هستند کمیته ویژه عملیات پروازی اربعین را تشکیل داده و مسئول مشخصی را به‌عنوان پاسخگوی این عملیات به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار