
برداشت ۱۲۰ هزار تن پیاز از مزارع استان زنجان آغاز شد

به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، مسیح اله محمدی روز شنبه با بیان اینکه کشاورزان برداشت پیاز را از اوایل مهرماه آغاز میکنند، افزود: میانگین عملکرد این محصول در هر هکتار بیش از ۵۴ تن است.
وی، زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی را از ارقام پیاز کشت شده در این استان ذکر کرد و اظهار داشت: طی سالهای اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است.
محمدی یادآور شد: کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود میکنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را با توجه به به شرایط کشت استان به خود بگیرد.
وی ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینههای تولید از جمله مصرف کود و سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری میشود.
محمدی گفت: کشت نشائی پیاز ۲۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده است و با این روش میانگین عملکرد تولید به ۸۰ تن در هکتار افزایش خواهد یافت.