آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۸۷۳۸

محکومیت قاچاقچی دارو به پرداخت ۴۱۱ میلیارد ریال جزای نقدی

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: قاچاقچی دارو در مشهد به پرداخت ۴۱۱ میلیارد و ۸۲۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
محکومیت قاچاقچی دارو به پرداخت ۴۱۱ میلیارد ریال جزای نقدی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری مهر، سیدمرتضی مدنی مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: پرونده قاچاق انواع دارو به ارزش ۳۶۵ میلیارد و ۹۳۰ میلیون ریال در شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان مشهد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی بیان کرد: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده اتهامات انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط دارو‌های کشف شده، متخلف را برای نگهداری دارو قاچاق به پرداخت ۳۶۵ میلیارد و ۹۲۹ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش کالا محکوم و برای فروش دارو قاچاق به پرداخت ۲۲ میلیارد و ۹۴۷ میلیون ریال محکوم کرد.

مدنی گفت: شعبه همچنین مبلغ ۲۲ میلیارد و ۹۴۷ میلیون ریال برای بها مال از دست رفته به مبلغ جریمه اضافه و در مجموع متخلف به میزان ۴۱۱ میلیارد و ۸۲۳ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی به همراه نماینده تعزیرات حکومتی و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در بازرسی از یک انبار غیر مجاز با کشف دارو‌های قاچاق، گزارش این پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار