آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۸۷۶۳
مشاور فرمانده کل سپاه:

حاج قاسم و سیدحسن نصرالله امروز هم زنده‌اند / دشمن خطا کند تلاویو را شخم می زنیم

سردار جباری با تجلیل از فرماندهان جبهه مقاومت و نیز تاکید بر عملیات موفقیت آمیز موشکی دیشب علیه رژیم صهیونیستی ، گفت: حاج قاسم و سیدحسن نصرالله امروز هم زنده‌اند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سردار ابراهیم جباری مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تجمع بزرگ مردم کرمان در حمایت از محور مقاومت و محکومیت جنایات رژیم صهیدنیستی در محوطه مصلی امام علی (ع) این شهر افزود: موفقیت جبهه مقاومت نتیجه زحمات حاج‌قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله است.

او با تببین اهداف جبهه مقاومت تصریح کرد: صاحب فکر، طراح و نظریه‌پرداز جبهه مقاومت، امامین انقلاب هستند و فرمانده میدانی آن حاج قاسم بود و این فرمانده بزرگ بعضاً کارکردی بالاتر از دولت‌های منطقه داشت.

مشاور فرمانده کل سپاه تاکید کرد: مقام معظم رهبری حاج قاسم و سید حسن نصرالله را مکتب، راه، اندیشه و مسیر سعادت معرفی نمودند و دو سازمان نیروی قدس و حزب‌الله توسط ایشان معلم و مجاهدپرور شد و فرماندهان سلحشوری را تربیت کردند.

او با بیان اینکه سیستم حزب‌الله با حضور فرماندهان جدید بازسازی شده، اعلام کرد: حتماً انتقام سختی در راه است.

وی اظهار داشت: حمله دیشب نوعی نقشه‌برداری برای ضربات بعدی است تا ضربه اصلی را بر پیکر یهود عنود وارد کنیم.

سردار با اشاره به بکارگیری ۲۰۰ موشک در عملیات دیشب، تصریح کرد: اگر صهیونیست‌ها دست از پا خطا کنند با چند هزار موشک حیفا و تل‌آویو را شخم خواهیم زد.

مشاور فرمانده سپاه تصریح کرد: دشمن حتی در بعد نظامی در موضع ضعف قرار دارد و شرایط خوبی ندارد. 

او گفت: ایران از اقتداری برخوردار است که همه پایگاه‌های آنان و هر کس آنان را پشتیانی کنند در معرض موشک‌های ما قرار دارند.

وی از انجام عملیات سایبری حین عملیات نظامی در وعده صادق ۲ سخن گفت و اعلام کرد: این عملیات روی سامانه پدافندی دشمن بی خوبی عمل کرد و دشمن دچار غافلگیری نظامی و اطلاعاتی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار