فوت نوجوان 14 ساله شیرازي به دليل انفجار ترقه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۸۹۰

فوت نوجوان 14 ساله شیرازي به دليل انفجار ترقه

نوجوان 14 ساله شيرازي پيش از چهارشنبه آخر سال به دليل انفجار ترقه جان خود را از دست داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شيراز، دكتر محمد جواد مراديان، رئيس مركز مديريت حوادث و فوريت های پزشكی فارس اظهار داشت: اين نوجوان در منزل مشغول بازی با ترقه های دست ساز بوده كه اين مواد در دستش منفجر و پس از انتقال به بيمارستان به دليل شدت جراحات وارده فوت كرده است.
 
وی افزود: توجه به نكات ايمنی از مواردی است كه همواره و بويژه در زمان های خاصی مانند شب های چهارشنبه سوری بايد مورد توجه خانواده ها قرار گيرد.
 
رئيس مركز مديريت حوادث و فوريت های پزشكی فارس تصريح کرد: والدين برای ايمنی بيشتر فرزندان نبايد اجازه دهند آنان به تنهايي براي شركت در مراسم چهارشنبه آخر سال از منزل خارج شوند.
 
مراديان خاطر نشان كرد: برای برگزاری آيين چهارشنبه سوری بايد از وسايل استاندارد استفاده شود و از به كارگيری وسايل دست ساز از جمله ترقه جدا خودداري شود./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار