مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد؛
پلمب ۱۲ مرکز غیرمجاز مداخله در امر پزشکی و فعالیت غیرمجاز در کرمانشاه
مدیر نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پلمب ۱۲ مرکز غیر مجاز، در شهریور ماه توسط کارشناسان اداره نظارت معاونت درمان خبر داد.

به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو،
حسین رضاپور اظهار کرد: در شهریور ماه با تلاش همکاران اداره نظارت بر درمان ۱۲ مرکز به دلیل مداخله در امر پزشکی و فعالیت غیرمجاز، پس از بازرسی کارشناسان مدیریت نظارت بر درمان پلمب شدند.
وی افزود: این اقدام کارشناسان اداره نظارت معاونت درمانی در راستای جلوگیری از ادامه فعالیت این مراکز غیرمجاز بوده است.
مدیر نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: از شهروندان عزیز درخواست میشود تا هرگونه تخلف در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را به سامانه ۱۹۰ یا معاونت درمان این دانشگاه گزارش کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.