کد خبر:۱۱۸۰۵۲۹
جانشین فرمانده انتظامی مرکزی:

۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در اراک کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی مرکزی از اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز و کشف انواع کالای قاچاق به ارزش حدود ۵۰ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سرهنگ رضا چگنی اظهار کرد: طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا در سطح استان اجرایی و مأموران پلیس امنیت اقتصادی با اشراف اطلاعاتی موفق به کشف انواع کالای قاچاق شدند.

وی افزود: در راستای این طرح تعداد ۷۴ دستگاه انواع لوازم برقی خانگی، ۳۳ هزار و ۶۵ عدد انواع لوازم خرد آشپزخانه، ۱۵۰ قطعه لوازم آسانسور، ۱۶۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع، ۲۳ هزار و ۹۷۵ عدد انواع لوازم خرازی، ۲۵۱ جفت کتانی، یک دستگاه موتورسیکلت و ۴۰۰ چوب لباس قاچاق کشف شد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش کالا‌های مکشوفه را حدود ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، ادامه داد: در این رابطه تعداد ۱۴ دستگاه انواع خودروی سبک و سنگین توقیف و ۱۵ نفر متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار