مشكل آب شرب شهر ايلام در سريع ترين زمان رفع شود
شاپور پولادي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، اظهار داشت: داشتن آب آشاميدني بهداشتي و سالم از ضروري ترين و ابتدايي ترين مطالبات مردم شهر ايلام است.
وي تصريح كرد: آب شرب شهر ايلام از يك ماه گذشته تا كنون بد بو و بد رنگ شده است.
پولادي با اشاره به نشست هفته گذشته نمايندگان مردم ايلام در مجلس با وزير نيرو در خصوص مشكل آب شرب شهر ايلام، افزود: در اين نشست وزير نيرو توضيحاتي ارائه كرد؛ اما نمايندگان اين استان در مجلس قانع نشدند.
اين نماينده مجلس يادآور شد: در اين نشست مقرر شد كه وزير نيرو ظرف دو هفته آینده با سفر به استان از نزديك مشكلات آب شرب ايلام را پيگيري كند و راهكاري علمي و كارشناسي شده به صورت كوتاه، ميان مدت و بلند مدت براي رفع اين مشكل اتخاذ شود.
وی خاطرنشان كرد: تلاش ميشود كه ظرف دو هفته آينده تكليف آب شرب شهر ايلام براي هميشه مشخص شود تا مردم بتوانند از آب شرب سالم و بهداشتي برخوردار شوند./انتهاي پيام/