آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۷۴۱

هشت واحد کارواش آلاینده در شهر قدس پلمب شد

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قدس از پلمپ هشت واحد کارواش آلاینده و فاقد سیستم تصفیه فاضلاب توسط کارشناسان این اداره خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید محمودی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قدس با اشاره به اینکه پساب واحد‌های مورد نظر بدون هیچ‌گونه تصفیه و به صورت خام وارد منبع پذیرنده می‌شد گفت: این امر سبب آلودگی آب‌های زیرزمینی و تهدید علیه بهداشت عمومی شده و از این رو پس از صدور اخطاریه‌های متعدد زیست محیطی و عدم توجه واحد‌ها به اخطاریه‌ها، معرفی واحد‌های مذکور به مراجع قضائی اقدام و در نهایت با دستور مراجع قضائی کلیه واحد‌ها پلمب شدند.

محمودی با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست وظیفه همگانی است و هیچ گونه توجیهی برای تخلف در این زمینه قابل قبول نیست، اظهار داشت: پلمب این واحد‌ها به‌عنوان یک گام مؤثر در راستای مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی و اجرای قانون در زمینه حفاظت از منابع طبیعی و سلامت عمومی تلقی می‌شود و امید است که شاهد افزایش رعایت استاندارد‌های زیست‌محیطی در سایر واحد‌های خدماتی نیز باشیم.

وی در پایان تصریح کرد: احداث سیستم تصفیه فاضلاب برای واحد‌های آب بر علاوه بر جلوگیری از آلودگی محیط زیست، صرفه جویی در مصرف آب را نیز به دنبال خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار