آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۶۳۸۶

فعالیت‌های کانون باعث دلگرمی و امید نسبت به آینده کشور است

علی‌اکبر صالحی معاون پژوهشی و قائم‌مقام رییس فرهنگستان علوم از بخش‌های مختلف مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر صالحی معاون پژوهشی و قائم‌مقام رییس فرهنگستان علوم و رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی به همراه حامد علامتی مدیرعامل کانون، رییس و مدیران ستادی و استانی کانون زبان ایران روز اول آبان ۱۴۰۳ از موزه ملی هنر و ادبیات کودک، مرکز شماره ۴۳ کانون پرورش فکری استان تهران و نمایشگاه آثار هنرجویان کارگاه‌های هنری مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در خیابان حجاب تهران بازدید کرد.

صالحی در جریان این بازدید در متنی نوشته است: بازدید امروز از کانون پرورش فکری موجب خشنودی و مباهات بود. از اینکه علی‌رغم برخی مشکلات موجود جمهوری اسلامی ایران به نحو شایسته‌ای در پرورش کودکان کشور با همکاری و همدلی مربیان دلسوز فعال است، باعث دلگرمی و امید نسبت به آینده کشور است.

وی در ادامه این مطلب آورده است: بنده به سهم خود به عنوان یک هموطن از تمامی عزیزانی که در راه‌اندازی این مجموعه ارزشمند و راهبری آن با عشق و علاقه مشغول هستند، صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم.

معاون پژوهشی و قائم‌مقام رییس فرهنگستان علوم در پایان مطلب خود نوشته است: از خداوند متعال برای کشور عزیزمان جمهوری اسلامی ایران و نسل‌های باهوش و پرتلاش آن و نیز مربیان دلسوز و پرتلاش‌شان عزت و سرافرازی و حسن عاقبت مسأت دارم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار