آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۷۶۴۹

افزایش تولید مرغ در کهگیلویه و بویراحمد به ۲۰ هزار ۱۰۰ تن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: کشت چغندر قند در ۴۹ هکتار از اراضی کشاورزی استان انجام گرفت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علی معتمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از برخی مزارع با اشاره به مدل توسعه بخش کشاورزی گفت: ۲۶ واحد مرغداری راه‌اندازی کردیم که از این تعداد ۱۰ واحد غیرفعال و ۱۰ واحد جدید بودند.

معتمدی پور افزود: تولید مرغ استان از ۱۳ هزار تن به ۲۰ هزار و ۱۰۰ تن افزایش یافته است که پیش‌بینی می‌شود به هدف‌گذاری ۲۱ هزار تن در پایان سال برسیم.

وی در خصوص تولید آبزیان گفت: در حال حاضر تولید آبزیان ۲۲ هزار تن است که برنامه استان برای پایان سال ۲۵ هزار تن است، هدف‌گذاری گوشت قرمز ۱۸ هزار تن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در حال حاضر تولید تخم‌مرغ ۴.۷ هزار تن است و هدف‌گذاری تولید تخم‌مرغ ۵.۳ هزار تن است که به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم رسیدن به این هدف مقدور نیست.

معتمدی با بیان اینکه بیش از ۹۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم دیم و آبی اختصاص داده شده است، گفت: ۷۰ تا ۷۵ درصد گندم مازاد در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد کشت می‌شود اما با کمبود سیلوی نگهداری مواجه‌ایم و همین مورد هزینه تولید را افزایش داده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: برای اولین بار در سطح استان الگوی کشت چغندر قند را در ۴۹ هکتار انجام دادیم و برنامه‌ریزی کردیم کشت چغندر قند را به ۴۰۰ هکتار در کشت بهاره و پاییزه افزایش دهیم.

وی بیان کرد: کشت دانه‌های روغنی به غیر از کلزا از سیاست‌های وزارتخانه است که برای اولین بار کشت کنجد را در ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان افزایش دادیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار