کد خبر:۱۱۸۷۸۷۳

پایش کیفیت آب البرز، روزانه انجام می شود

مدیر دفتر محیط زیست آب منطقه ای البرز گفت: با توجه به حساسیت سفره های آب زیر زمینی و تراکم مراکز صنعتی در استان، کیفیت این منابع آبی به طور مستمر و روزانه مورد پایش کیفی قرار دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهرام کرمی مدیر دفتر محیط زیست آب منطقه ای البرز اظهار کرد: با توجه به حساسیت سفره های آب زیر زمینی و تراکم مراکز صنعتی در استان ، کیفیت این منابع آبی به طور مستمر و روزانه مورد پایش کیفی قرار دارد. کرمی ادامه داد: از آنجا که حدود ۷۵ درصد آب شرب ساکنان استان پرجمعیت البرز از سفره های زیرزمینی تامین می شود، پایش روزانه کیفیت این آبها از اهمیت بالایی برخوردار است. 

مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع شرکت آب منطقه ای البرز افزود: تیم های کارشناسی همراه آرمایشگاههای سیار با استفاده از خودروهای ۲ دیفرانسیل طی هفته در سرشاخه های رودخانه های کرج و طالقان استقرار می یابند. وی ادامه داد: با استفاده از این آزمایشگاهها ۱۰۰ شاخص سلامت و آلایندگی آب مورد بررسی دقیق کارشناسی قرار می گیرد.

مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه ای البرز اظهار کرد: نتایج داده های آزمایشگاهی آبهای استان به صورت روزانه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل حفاظت محیط زیست و مسوولان شرکت آب منطقه ای قرار می گیرد. وی ساماندهی فاضلاب های خانگی، صنعتی و کشاورزی را در پیشگیری از آلودگی منابع آب زیر زمینی و سطحی تاثیر گذار دانست و گفت: انتظار می رود اقدام لازم برای بازچرخانی پساب های صنعتی به ویژه پساب شهرک صنعتی اشتهارد استان البرز به عمل آید. کرمی در انتها، استفاده از کودهای شیمیایی و حیوانی برای مزارع و باغات را از آلاینده های زیست محیطی و منابع آب البرز برشمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار