به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، احسان حسینی اظهار کرد: اعتیاد بانوان نسبت به اعتیاد مردان از اهمیت بیشتری برخوردار است چراکه زمانیکه بانوان گریبانگیر اعتیاد میشوند موضوع انتقال بیماریها پیش میآید و از سوی دیگر آنها مادر فرزندانی هستند که ممکن است در آینده برای آنها مشکل پیش آید.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در این استان از سال گذشته در حوزه کمپهایی که بانوان مجبور به اقامت برای درمان اعتیاد هستند، دچار مشکل شدهایم، گفت: یکی از مراکز اقامتی ترک اعتیاد در شهرک صنعتی بیدک و محل آن متعلق به سازمان فنی و حرفهای بود که این سازمان این مکان را پس گرفت.
حسینی معصوم افزود: مرکز اقامتی ترک اعتیاد بانوان در شهرستان شیروان نیز، محل آن متعلق به سازمان فنی و حرفهای است که این سازمان درخواست بازپس گیری آن را داده است.
وی ادامه داد: معتقد هستیم کمپهای ترک اعتیاد بانوان از نظر مکانی باید در محلهایی باشند که از حساسیت و چالش کمتری برخوردار باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد:، اما با این وجود در مسئله درمان اعتیاد بانوان در استان مشکلی نداریم و مشکل اساسی ما زمانی است که خانمی از اعتیاد بهبود پیدا میکند و میخواهد وارد جامعه شود، اما هیچ حامی و سرپناهی ندارد که در این صورت طی یک ماه دوباره به مواد مخدر آلوده خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مراقبتهای بعد از خروج از کمپ ترک اعتیاد برای بانوان بسیار مهم است، بیان کرد: در همین راستا در حال ایجاد مراکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی در استان هستیم که افراد بهبود یافته از اعتیاد که فاقد سرپناه و حامی هستند به این مراکز ارجاع داده میشوند و در این مراکز شبانه روزی بازتوانی این افراد انجام میشود.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: یکی از این مراکز برای آقایان در بجنورد فعال شده و فراخوان برای راه اندازی یک مرکز دیگر برای بانوان در بجنورد و مرکزی دیگر در شیروان را دادهایم که تا پایان سال تعداد این مراکز به سه مرکز میرسد.
وی افزود: اعتبار راه اندازی این مراکز از سوی وزارت کشور تامین شده و دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.
حسینی معصوم ادامه داد: شهرداری موظف است نسبت به تهیه مکان این مراکز کمکهای لازم را داشته باشد، اما تاکنون کمکی نداشته و مجبور به اجاره محل برای راه اندازی این مکانها هستیم.