افزایش ۵ میلیون تومانی مستمری جانباختگان حادثه طبس/ پرداخت کننده شرکت معدنجو است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۹۲۷۷
نماینده طبس:

افزایش ۵ میلیون تومانی مستمری جانباختگان حادثه طبس/ پرداخت کننده شرکت معدنجو است + فیلم

نماینده طبس گفت: مقرر شد مبلغ ۵ میلیون تومان به مسمتری خانواده جانباختگان حادثه معدنجوی طبس اضافه شود و این مبلغ با افزایش حقوق طی سال‌های آینده زیاد خواهد شد.

افزایش ۵ میلیون تومانی مستمری جانباختگان حادثه طبس/ پرداخت کننده شرکت معدنجو است + فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد نصیری نماینده مردم طبس در جلسه وزرا با جانباختگان معدنجو در جلسه با خانواده‌ها گفت: در جلسه کمیسیون اجتماعی مجلس که وزیر کار و رئیس سازمان تامین اجتماعی هم حضور داشتند، دغدغه خانواده جانباختگان معدنجو مطرح شد.

وی افزود: در این جلسه چگونگی  افزایش پرداخت مستمری خانواده‌ها مطرح شد. وزیر کار تمام تلاششان را برای افزایش مستمری به صورت قانونی انجام دادند. 

وی ادامه داد: ما جلسه‌ای را با حضور رییس سازمان تامین اجتماعی کشور، رییس بیمه اجتماعی، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت معدنجو داشتیم.

نماینده مردم طبس مطرح کرد: مقرر شد شرکت معدنجو برای همه خانواده‌های مرحومین، مبلغ ۵ میلیون تومان مستمری‌ها را افزایش دهد. قرار بر این شد این مستمری در سالیان بعدی نیز بر اساس افزایش حقوق زیاد شود

نماینده مجلس در پایان گفت: این مبالغ را شرکت معدنجو به تامین اجتماعی واریز خواهد کرد و توسط این سازمان به خانواده‌ها پرداخت خواهد شد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار