کد خبر:۱۱۹۲۶۵۶

هشدار سازمان غذا و دارو درباره رنگ‌های خوراکی غیرمجاز

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف رنگ‌های خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان غذا و دارو، یوسف صادقیان امین روز دوشنبه با اشاره به خطرات ناشی از مصرف بی‌رویه رنگ‌های خوراکی مصنوعی گفت: سازمان غذا و دارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگ‌های خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا هستند، اجازه توزیع پیدا نکنند.

وی با اشاره به اینکه برخی از این رنگ‌ها می‌توانند تاثیرات منفی بر سلامت مصرف‌کنندگان داشته باشند، گفت: رنگ‌های خوراکی مصنوعی به دلیل ترکیبات شیمیایی خاص خود می‌توانند در برخی افراد موجب آلرژی، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری شوند. ضروری است که مصرف‌کنندگان به برچسب محصولات توجه کرده و به سمت انتخاب محصولات حاوی رنگ‌های طبیعی و ایمن بروند.

صادقیان امین افزود: «وظیفه ما حفاظت از سلامت جامعه است و در این راستا تولیدکنندگان نیز باید مسئولیت‌پذیر بوده و از رنگ‌های خوراکی ایمن و سالم در محصولات خود استفاده کنند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار