آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۲۹۲۵

جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس زائران کربلا در جاده قروه

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا گفت: علت اصلی حادثه واژگونی مرگبار اتوبوس زائران در جاده قروه، تخطی راننده از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ بهروز خانپور درباره جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس زائران کربلا در جاده قروه گفت: در شامگاه دوشنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۳، در مسیر قروه به سنقر و در نزدیکی روستای صندوق‌آباد، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که ۴۲ زائر را از ایلام به مقصد زنجان جابه‌جا می‌کرد، به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و شرایط بارانی و لغزنده جاده از مسیر خارج شده، با گاردریل برخورد کرده، غلت زده و پس از طی ۱۰۰ متر با کنده شدن سقف، متوقف شد.

وی افزود: این حادثه ساعت ۲۰:۴۰ رخ داد و راننده جوان ۲۹ ساله به‌دلیل عدم رعایت سرعت مطمئنه نتوانست کنترل اتوبوس را حفظ کند. این عدم کنترل، در کنار لغزندگی سطح جاده، منجر به وقوع این فاجعه شد. در این سانحه تلخ، چهار زائر جان خود را از دست دادند و ۳۸ نفر دیگر به شدت مجروح شدند.

سرهنگ خانپور توضیح داد: با دریافت گزارش اولیه، تیم‌های امدادی از استان‌های کردستان، کرمانشاه و همدان به‌سرعت به محل حادثه اعزام شدند و عملیات نجات آغاز شد. ۱۴ نفر از مجروحان به بیمارستان شهدای قروه منتقل شدند و ۲۴ نفر دیگر که جراحات کمتری داشتند، در همان محل به صورت سرپایی درمان شدند.

وی تأکید کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که علت اصلی حادثه، تخطی راننده از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه در شرایط جوی نامساعد بوده است. بارش باران و لغزندگی سطح جاده، خطرات جاده‌ای را دوچندان می‌کند.

این مقام انتظامی از تمامی رانندگان خواست که در شرایط آب‌وهوایی ناپایدار، با احتیاط بیشتری رانندگی کرده و با رعایت سرعت مطمئنه، ایمنی خود و دیگر مسافران را تضمین کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار