آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۳۴۳۳

لزوم تقویت بنیه مالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کرمان

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمان بر لزوم تقویت بنیه مالی این کانون‌ها تاکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی مهدی خانی مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمان در نشست خبری بر لزوم تقویت بنیه مالی این کانون‌ها در جهت توسعه فعالیت‌های فرهنگی با توجه به ضرورت‌های موجود تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری در قالب کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، افزود: علیرغم حمایت‌های صورت گرفته، اما اعتبارات مالی فوق العاده پایین بوده و نیازمند تقویت است.

مهدی خانی اعلام کرد: در شمال استان کرمان با وجود ۲ هزار مسجد، ۷۰۴ کانون با بیش از ۸۵ هزار عضو مشغول فعالیت هستند.

دیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمان با اشاره به هفته کتاب گفت: هفته کتاب با شعار “خواندن برای همدلی “ از ۲۳ تا ۳۰ آبان برگزار و برنامه‌های متنوعی طی این هفته برگزار می‌شود.

وی با اشاره به عضویت ۱۲ هزار نفر عضو در کتابخانه‌های کانون‌های مساجد، بیان داشت: ۷۸ کتابخانه مخزن دار و قرائت خانه دار در سطح کانون‌ها وجود دارد که از این تعداد ۴ کتابخانه خیرساز هستند و همچنین ۱۷۵ کتابخانه باز در شبستان مساجد وجود دارد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمان، گفت: طی یک سال گذشته ۳۰ کتابخانه را پالایش کردیم و ۲۰ هزار جلد کتاب جدید اهدا شد؛ در حال برنامه ریزی کیفی و ایجاد حلقه‌های کتابخوانی هستیم.

وی از تداوم اجرای طرح محله دانا با رویکرد شنبه‌های کتاب خبر داد و افزود: طرح سفیران دانایی برای مادران اعضای کانون‌ها نیز برگزار شد.

مهدی خانی از اجرای محله دانا در رفسنجان برای اولین بار بصورت پایلوت اشاره و اظهار کرد: انس با کتاب، معرفی کتاب، کمک به بنیاد خانواده کودکان و نوجوانان از جمله اهداف این برنامه است که روز‌های شنبه در مساجد انجام می‌شود.

وی  گفت: در طول هفته کتاب، گردهمایی کتابداران فعال در سیرجان، ادای احترام اعضا به طاهره صفارزاده، اجرای سرود، اجرای نمایش با موضوع کتاب و تکریم فعالان حوزه کتاب از جمله برنامه‌های این ایام خواهد بود.

مهدی خانی از عضویت ۷ نویسنده در این کانون‌ها خبر داد و افزود: این افراد تا کنون ۲۰ کتاب نوشته اند و طرح استعداد‌های یابی در مناطق محروم و آموزش تداوم دارد.

وی دو مشکل بزرگ در کانون‌های مساجد را عدم نهادینه شدن نگاه کار تشکیلاتی در کانون‌ها و نیز عدم هم افزایی در بین کانون‌ها برای استفاده از ظرفیت یکدیگر برشمرد و گفت: تاکنون ۴۰۰ کانون در استان مجوز الکترونیک گرفته اند؛ از سال ۹۷ سامانه بچه‌های مسجد شکل گرفت و سرانه حمایت مالی در جهت کانون‌های فعال طراحی شده است.

برچسب ها:
کرمان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار