آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۳۴۵۸

افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هفت ماهه امسال ۱۲ هزار و ۵۷۹ تن گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان تولید شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا بهنام پور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه‌ و بویراحمد افزود: این میزان گوشت مرغ حاصل ۶ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان طی این مدت بوده که بر این اساس نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش میزان جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ داشته‌ایم.

بهنام پور ادامه داد: در هفت ماه گذشته میزان گوشت مرغ مورد نیاز استان ۱۲ هزار و ۱۸۰ تن بوده که میزان ۳۹۹ تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز در استان تولید شده‌ است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه‌ و بویراحمد با بیان اینکه در این استان ۱۵۶ واحد مرغداری وجود دارد که همگی تحت نظارت سازمان جهاد کشاورزی هستند، خاطرنشان کرد: در هفت ماهه گذشته ۳۲۶ مورد جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.

بهنام‌پور با بیان اینکه تعهد جوجه‌ریزی ماهانه استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۵۲ هزار قطعه است، تصریح کرد: نیاز روزانه مرغ گرم استان بین ۵۸ تا ۶۰ تن است.

وی بیان کرد: مشکل اصلی پیش روی مرغداران کمبود تسهیلات بانکی برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش مرغداران و همینطور نبود کارخانه جوجه‌کشی جوجه یک روزه در استان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
دروغی بیش نیست
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار