توسعه عدالت‌ در خدمات‌رساني دولت و وزارت بهداشت در استان مشاهده می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۴۴۲
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گيلان:

توسعه عدالت‌ در خدمات‌رساني دولت و وزارت بهداشت در استان مشاهده می‌شود

رئیس دانشگاه گیلان گفت: بحث عدالت ‌محوري و توسعه عدالت را با ساخت خانه‌هاي بهداشت مي‌توانيم به وضوح در خدمات‌رساني دولت و وزارت بهداشت در استان مشاهده کنیم.

حسن بهبودي در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در رشت، اظهار داشت: ساخت خانه‌هاي بهداشت را با حمايت استانداري مي‌توان به 100 واحد افزايش داد.

 

وی با اشاره به اينكه خانه‌هاي بهداشت در تمام شهرستان‌ها در حال ساخت هستند، افزود: در استان بيمارستان‌هاي زیادی در حال ساخت است و بیمارستان 32 تختخوابي ماسال و رستم‌آباد در دولت نهم و دهم به بهره‌برداري رسيده اند و در حال حاضر خدمات خوبي را ارائه مي‌دهند.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي گيلان، بيمارستان در حال ساخت ديلمان را از هداياي رئيس جمهور دانست و تصريح كرد: اين بيمارستان در منطقه‌اي بسيار محروم و كوهستاني در حال احداث است و از 97 درصد پيشرفت فيزيكي برخوردار است.

 

بهبودي بيمارستان ديلمان را جزو مصوبات سفر دوم هيئت دولت به گيلان برشمرد و گفت: اين بيمارستان در شش ماه نخست سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد.

 

وي با اشاره به بازسازي بيمارستان قديمي رودبار ادامه داد: اين طرح از پيشرفت 65 درصدي برخوردار است و بهره‌برداري از آن مي‌تواند براي منطقه بسيار مفيد باشد.

 

رئيس دانشگاه علوم پزشكي گيلان، ساخت بيمارستان 32 تختخوابي شفت را داراي پيشرفتي بالا ذكر كرد و گفت: اين بيمارستان در كمتر از دو سال گذشته آغاز شده، و در حال حاضر داراي 85 درصد پيشرفت فيزيكي است.

 

بهبودي با بيان اينكه بيمارستان 32 تختخوابي املش 85 درصد پيشرفت فيزيكي دارد، بيان داشت: بيمارستان جايگزين در آستارا نيز از پيشرفت 50 درصدي برخوردار است.

 

وي با اشاره به اينكه گيلان از اين لحاظ بي‌نياز است، اظهار داشت: اين مركز به استان‌هاي ديگر خدمات ارائه مي‌دهد ضمن اينكه كشورهاي همجوار نيز مي‌توانند از آن خدمات بهره ببرند.

 

رئیس دانشگاه گیلان عدم وجود مركز IVF را از نقاط ضعف اين دانشگاه معرفي كرد و ادامه داد: با همت وزارت بهداشت و دولت اين سيستم فردا در رشت راه‌اندازي مي‌شود.

 

بهبودي با اشاره به اينكه توسعه عدالت‌ در خدمات‌رساني دولت و وزارت بهداشت در استان مشاهده می‌شود، تصريح كرد: مردم مستضعفي كه مشكلات ناباروري دارند، مي‌توانند با حداقل هزينه‌هاي مصوب دولتي به اين مركز مراجعه كرده، و خدمات دريافت كنند.

 

وي ساخت بيمارستان 400 تختخوابي جنرال در لاكان رشت را نيز از ديگر اقدام‌ها ذكر كرد و گفت: دانشگاه علوم پزشكي گيلان از داشتن يك بيمارستان جنرال كه بتواند تمام خدمات را ارائه دهد محروم بوده، و با همت دولت مجوز اين بيمارستان صادر شده است و در حال حاضر پيشرفت خوبي دارد. /انتهای پیام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار