آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۹۱۶۰

۱۲ هزار و ۱۵۱ نفر از سمنانی‌ها در نوبت اعزام به مکه مکرمه

مدیر حج و زیارت استان سمنان گفت: ۱۲ هزار و ۱۵۱ نفر از متقاضیانی که پیش از ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ نام‌نویسی کرده‌اند، می‌توانند برای اعزام به حج تمتع در بهار ۱۴۰۴ اقدام کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قدرت الله چتری مدیر حج و زیارت استان سمنان گفت: اعزام زائران حج تمتع سال ۱۴۰۴ هیچ گونه شرایط سنی ندارد و زائران واجد شرایط می‌توانند به عربستان اعزام شوند. یکی از مهم‌ترین شرایط اعزام زائران احراز سلامتی است که باید به تایید مرکز پزشکی برسد.

وی ادامه داد: اعزام بین یک‌هزار تا یکهزار و ۲۰۰ نفر به حج تمتع ۱۴۰۴ از استان سمنان برنامه‌ریزی شد.

وی اضافه کرد: تمامی ودیعه‌گذاران حج تمتع باید قبل از انجام امور ثبت‌نام، به سامانه حج و زیارت مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات و اخذ کد رهگیری اقدام کنند تا امکان ادامه فرایند ثبت نام را داشته باشند.

این مسئول گفت: هزینه پیش ثبت نام به ازای هر فرد واجد شرایط یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به طور علی‌الحساب است.

وی تاکید کرد: استطاعت جسمانی در کنار استطاعت مالی از لازمه‌های تشرف به حج تمتع است و ا‌ز این رو انتظار می‌رود افراد تا توانایی دارند نسبت به رفتن به حج تمتع اقدام کنند.

مدیر حج و زیارت استان سمنان اظهار کرد: امکان ثبت‌نام برای گروه‌های جدید متقاضی حج تمتع فراهم نیست و تا اطلاع بعدی، ثبت‌نامی‌های حج تمتع تا پایان سال ۱۳۸۶ به خانه خدا اعزام خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۲۱ دفتر حج و زیارت در استان بیش از ۷۰۲ هزار نفری سمنان فعالیت دارد.

یکهزار و ۱۳۰ نفر از استان سمنان برای حضور در حج تمتع ۱۴۰۲ در قالب هشت کاروان و یکهزار و ۱۳۰ نفر در قالب ۹ کاروان در سال ۱۴۰۳ به مکه مکرمه اعزام شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار