کد خبر:۱۲۰۲۳۴
رئيس دانشگاه پیامنور گیلان:
خدمات رسانی صادقانه به مردم از بهترين اعمال در سال «جهاد اقتصادی» است
رئيس دانشگاه پيامنور گيلان از بهترین اعمال در سال «جهاد اقتصادی» را خدمات رسانی صادقانه به مردم، دانشجويان و توجه به خداوند در همه امور عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، دكتر دوستار روز گذشته در نخستین جلسه شورای اداری واحدهای دانشگاه پیام نور استان گیلان كه در دفتر اين دانشگاه برگزار شد، گفت: وظیفه تمامي اقشار مختلف مردم در هر صنف و مقام توجه و اهتمام جدی به فرموده مقام معظم رهبری در ارتباط با نامگذاری سال 90 به عنوان سال «جهاد اقتصادی» است.
وي افزود: همه ما باید در هر کاری رضای خداوند را مد نظر داشته باشیم و در اين راستا خدمات رسانی صادقانه به مردم، دانشجويان و توجه به خدا در همه امور از بهترین اعمال در سال «جهاد اقتصادی» به شمار مي آيد.
رئيس دانشگاه پيام نور گيلان تصريح كرد: خدمت رسانی مطلوب و توام با اخلاق حسنه با ارباب رجوع و دانشجويان می تواند نتایج و ثمرات پیام ارزشمند رهبری را به همراه داشته باشد.
دوستار خاطرنشان كرد: نظریه پردازی و ارائه الگوها و راهکارهای علمی در رابطه با «جهاد اقتصادی» از وظایف مهم مجامع علمی و خصوصا دانشگاهیان در جهت پیاده سازی پیام گوهربار مقام معظم رهبری است، بنابراين پژوهشگران و استادان دانشگاه نقش مهمی را در ارائه الگوها و فرضیه های علمی در ارتباط با جهاد اقتصادی در سطح جامعه دارند.
وي از تمامی مسئولان واحدهای اداری خواستار توجه جدی به فریضه عبادی- سیاسی « نماز» اول وقت و شرکت در نماز جماعت دانشگاه شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰