آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۲۵۲۲

مدیرکل بنیاد مسکن فارس: پروژه سه‌هزار و ۱۵۲ واحدی اکباتان صدرای شیراز فعال می‌شود

مدیرکل بنیاد مسکن فارس با اشاره به پروژه نیمه‌فعال سه هزار و ۱۵۲ واحدی اکباتان صدرای شیراز گفت: تسریع در اجرای این پروژه از مطالبات اصلی متقاضیانی است که در این طرح مشارکت دارند، و پیگیری برای فعال‌سازی آن در دستور کار قرار دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علیرضا حمیدی مدیرکل بنیاد مسکن فارس گفت: طرح اکباتان صدرا به عنوان پیشانی طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان فارس عمل می کند و بازتاب دهنده عملکرد کل مجموعه است.

وی ادامه داد: تأثیر حوزه مسکن بر رُشد و توسعه اقتصادی غیرقابل انکار است؛ صنعت تولید مسکن افزون بر تأثیرات ژرف اجتماعی و فرهنگی به لحاظ اقتصادی نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است چراکه مانند موتور رشد و توسعه اقتصاد عمل می‌کند.

حمیدی، نهضت ملی مسکن را پیشران توسعه صنعت ساختمان در شیراز و استان فارس دانست و افزود: طرح نهضت ملی مسکن سهم هزینه‌های مسکن در سبدخانوارهای شهری و روستایی را ترمیم می‌کند.

مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس افزود: بخش مسکن با ایجاد رُشد اقتصادی و اشتغال‌آفرینی در بخش ساختمان و بخش‌های وابسته از طریق تأثیر بر مخارج مصرفی، سرمایه‌گذاری و تغییرات در تولید، نوسانات اقتصادی را به شدت تحت تأثیر خود قرار می‌دهد، بورس بازی زمین را کم می کند، بنابراین تأثیرات ناشی از آن نیز محدود به بخش مسکن نیست.

حمیدی درباره دلایل نیمه فعال ماندن پروژه سه‌هزار و ۱۵۲ واحدی اکباتان صدرای شیراز سخنی نگفت.

شهر صدرا شهری برنامه‌ریزی‌شده و اقماری در ۱۵ کیلومتری شمال غربی شیراز است؛ مطالعات و طراحی صدرا در سال ۱۳۶۸ آغاز شد. با تکمیل بیمارستان‌ها و پروژه‌های درمانی، این شهر به قطب درمانی کشور تبدیل شده است.

برچسب ها:
مسکن فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار