کد خبر:۱۲۰۳۷۵۸

تردد در گردنه‌های مهاباد با زنجیرچرخ امکان‌پذیر است

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مهاباد گفت: به دلیل بارش برف تردد در گردنه‌های این شهرستان تنها با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رحمت نویدنیا گفت: بارش برف از بامداد امروز در بسیاری از محور‌های کوهستانی و گردنه‌های این شهرستان به ویژه گردنه‌های «زمزیران» و «جواله‌ره‌شان» در محور مهاباد - سردشت و «قره‌بلاغ» در محور مهاباد - بوکان شروع شده است و رانندگان باید برای تردد در این مسیر‌ها از زنجیرچرخ استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون بارش برف در گردنه‌های این شهرستان به بیش از ۱۵ سانتی‌متر رسیده است اضافه کرد: ماموران راهداری این شهرستان در گردنه‌ها و محور‌های کوهستانی برای کاهش لغزندگی و امکان تردد خودروها، برفروبی و نمک‌پاشی این مسیر‌ها را انجام دادند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مهاباد گفت: با توجه به تداوم بارش برف در محور‌های مواصلاتی به‌ویژه در گردنه‌ها، رانندگان از تردد غیرضروری در این محور‌ها خودداری و در صورت لزوم نسبت به بررسی عملکرد مناسب سیستم روشنایی، بخاری و سیستم ترمز خودرو خود اطمینان حاصل و سپس اقدام به حرکت کنند.

وی از مسافرانی که این شهرستان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب می‌کنند، خواست قبل از سفر، از وضعیت جاده‌ها با شماره تلفن گویای ۱۴۱ و یا شماره ثابت ۴۲۴۲۲۵۵۹ آگاهی پیدا کنند.

طبق اعلام هواشناسی مهاباد با ورود سامانه بارشی به منطقه بارش برف و باران مناطق مختلفی از آذربایجان‌غربی را فرا گرفت و این سامانه بارشی از بامداد امروز فعالیت خود را به صورت بارش برف و باران آغاز کرده که بیشترین بارش‌ها تاکنون در اشنویه ۱۳ میلی‌متر ثبت شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار