کد خبر:۱۲۰۵۴۶۰

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های خراسان شمالی در روز چهارشنبه

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: مدارس و دانشگاه‌های خراسان شمالی چهارشنبه در بستر فضای مجازی فعالیت خواهند کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی رشیدی در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی و مطابق تصمیم‌های اتخاذ شده در ستاد مدیریت بحران خراسان شمالی تمام دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها چهارشنبه فعالیت‌های معمول خود را از سر خواهند گرفت اما ساعت کاری آنها از ۸ تا ۱۴ تعیین شد.

وی در ادامه افزود: فعالیت مدارس در بستر سامانه شاد و دانشگاه‌ها و دیگر مراکز آموزش عالی نیز تا پایان هفته به صورت مجازی خواهد بود.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: مراکز امدادی، عملیاتی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکز بهداشتی و درمانی نیز به روال معمول خدمات ارائه می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار