کد خبر:۱۲۰۷۳۶۷

۴۰ تن ماسه غیر مجاز رودخانه‌ای به ساحل سپیدرود منتقل شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست رشت گفت: طی حکمی از سوی دادستان لشت نشاء، بیش از ۴۰ تن مصالح رودخانه‌ای توقیف شده غیر مجاز به ساحل رودخانه سپیدرود بازگردانده شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدتقی تقی زاده رئیس اداره حفاظت محیط زیست رشت گفت: مقدار ۴۰ تن ماسه رودخانه‌ای غیر مجاز که توسط یگان حفاظت استان و شهرستان رشت در ماه گذشته کشف و توقیف گردیده بود پس از پیگیری‌های قضایی به عمل آمده با دستور دادستان محترم لشت نشاء تمام ۴۰ تن ماسه غیر مجاز رودخانه‌ای به ساحل سپیدرود منتقل شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست رشت افزود: دادستان بخش لشت نشاء در جریان رسیدگی به پرونده برداشت و دپوی ۴۰ تن ماسه رودخانه طی دستور ویژه با نظارت محیط زیست، متخلفین برداشت غیرمجاز را مجبور به بازگرداندن مصالح دپو شده به مکان استحصال آن در رودخانه سپیدرود کرد.

وی بیان کرد: رسیدگی پرونده متخلفین در محاکم قضایی ادامه داشته و این اقدام نیز در راستای جبران خسارت وارد آمده به محیط زیست بوده است.

برچسب ها:
گیلان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار