به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بهروز میرزایی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گوشت قرمز همانند گوشت مرغ به واسطه بسترهای الکترونیکی از مرحله تامین تا توزیع هوشمندسازی خواهد شد و استان چهارمحال و بختیاری اولین استان در سطح کشور است که اجرای این طرح را با هدف افزایش بهرهوری و بازدهی استارت زده است.
معاون توسعه بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری متعادلسازی و ثبات قیمت گوشت را یکی از مهمترین اهداف این طرح دانست و افزود: این طرح بهصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمترسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود و در مراحل بعدی، افزایش درآمد تولیدکنندگان با فروش به قیمت واقعی و بدون دخالت دلالان میباشد همچنین این طرح میتواند از خروج دام از استان جلوگیری نماید.
وی اظهار کرد: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرمهای توزیع به آرامش نمیرسد.
میرزایی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۸۶۱ تن برنج، ۸ هزار و ۸۶۲ تن شکر و ۵۲۴ تن مرغ منجمد در سطح استان چهارمحال و بختیاری توزیع شده است.
وی با بیان اینکه همچنین در این مدت بیش از ۱۸ هزار تن مرغ گرم در استان توزیع شده است، مطرح کرد: ۱۹۵ تن گوشت قرمز منجمد و ۱۴۶ تن گوشت قرمز گرم نیز در این مدت توزیع شده است.
معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به یک هزار و ۲۴۶ بازرسی از اصناف، بیان کرد: در این بازرسیها که توسط بازرسان توسعه بازرگانی استان انجام شد، ۵۰ پرونده تخلفی ثبت و همچنین ۳ مورد کالای قاچاق کشف و صورتجلسه شد.
میرزایی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری اقدامات موثری در حوزه بازرگانی استان انجام شده است، عنوان کرد: تأمین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز، آغاز عملیات کشتارگاه دام کوهرنگ و کشتارگاه بوقلمون شهرکرد، نظارت و بازرسی بر تامین و تولید و توزیع کالاهای اساسی از جمله این اقدامات است.