آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۸۲۱
استاندار بوشهر:

بوشهر دروازه اقتصادی کشور به شمار می‌آید

استاندار بوشهر با اشاره به موقعیت جغرافیایی و برخورداری این استان از بنادر مهم، آن را به عنوان یکی از دروازه‌های اقتصادی کشور معرفی کرد و گفت: این ویژگی می‌تواند زمینه‌ساز فعالیت‌های قاچاقچیان باشد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ارسلان زارع استاندار بوشهر چهارشنبه شب در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف مسئولان، حمایت از تولید ملی و کمک به توسعه اشتغال در کشور است و مبارزه با قاچاق، اقدامی در همین راستا است.

وی یادآور شد: در مسیر اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و به تبع آن حمایت از تولید داخلی، همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها یک ضرورت است.

زارع تصریح کرد: به تبعیت از شعار سال که بر تحقق جهش تولید با مشارکت مردم تاکید دارد، برای مبارزه با قاچاق نیز باید مشارکت و همراهی آحاد جامعه را داشته باشیم.

استاندار بوشهر ادامه داد: البته استفاده از امکانات روز، ارائه آموزش‌های لازم به متولیان و همچنین فراهم سازی زیرساخت‌های لازم از جمله تجهیز پست‌های ایست و بازرسی به ابزار تکنولوژی و الکترونیکی برای بستن راه نفوذ و عبور قاچاقچیان در استان باید بیشتر مورد توجه و اهتمام قرار گیرد.

زارع گفت: آگاه سازی اقشار مختلف جامعه در مورد آسیب‌های قاچاق به پیکره اقتصاد ملی از دیگر مواردی است که دارای اهمیت است و در این راستا باید از ظرفیت‌های مختلف رسانه‌ای برای اطلاع رسانی لازم در این بخش استفاده شود.

وی اضافه کرد: تاکید دارم جلسات این کارگروه، به طور منظم تشکیل شده و مصوبات و دستورالعمل‌های مرتبط با قاچاق کالا و ارز بطور مستمر در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار