آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۰۲۴
سخنان رئیس جمهور درباره سفر به استان خراسان شمالی:

مصوباتی در سفر به خراسان شمالی تصویب شد که تا پایان سال ۱۴۰۴ به آنها عمل خواهیم کرد +فیلم

رئیس جمهور در تشریح نتایج سفر دو روزه دولت به استان خراسان شمالی، از تخصیص قریب به 35 هزار میلیارد تومان اعتبار جهت پیگیری پوژه‌های اولویت‌دار این استان تا پایان سال آینده خبر داد و اعلام کرد: برای رشد استان از هر آنچه که از دست‌مان برمی‌آید، کوتاهی نخواهیم کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور درباره دستاورد های سفر به استان خراسان شمالی گفت: ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه عمومی به پروژه های استان تخصیص داده خواهد شد.

۲۰ هزار میلیارد تومان بانک ها برای سرمایه گذاری در پروژه ها تعهد کردند. جمعه نزدیک ۳۴ هزار میلیارد تومان تا آخر سال آینده تخصیص داده خواهد شد.

کد ویدیو

قطار بجنورد به مشهد راه اندازی خواهد شد

رئیس جمهوربیان کرد:راه اندازی قطار راه آهن بجنورد به مشهد مصوب شده است که انجام خواهد شد.

کد ویدیو

 آموزش در مدارس دولتی ارتقا خواهد یافت

پزشکیان افزود: کاری خواهیم کرد که دانش آموزانی که در مدارس دولتی درس می‌خوانند تفاوتی با مدارس خصوصی احساس نکنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار