آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۵۳۹

برف روبی ۱۲۰۰ کیلومتر از محورهای کرمانشاه

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از برف روبی بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر از محورهای استان از شب گذشته تاکنون خبر داد و اعلام کرد که هم‌اکنون تمامی جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی استان باز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یزدان خسروی سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به آغاز بارش برف و باران در بسیاری از محورهای استان از شب گذشته (هفتم دی)، اظهار کرد: در این مدت هزار و ۲۳۰ کیلومترباند از محورهای استان برف‌روبی شده و اکنون هیچ محور مسدودی در استان نداریم.

وی عمده برف‌روبی صورت گرفته را مربوط به شهرستان‌های روانسر، پاوه، صحنه و سنقر دانست و خاطرنشان کرد: هم اکنون بارش برف در بسیاری از محورها قطع شده و تنها در محورهای شهرستان کنگاور بارش برف داریم که برف‌روبی در این محورها همچنان ادامه دارد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از انجام ۲۰ مورد ریزش‌برداری نیز خبر داد که بیشتر مربوط به محورهای منطقه اورامانات بوده است.

خسروی با اشاره به اینکه نزدیک به ۴۵۰ تن شن و نمک در مسیرهای استان با هدف تسهیل تردد مصرف شده، یادآور شد: ۳۷ مورد نیز امداد و نجات جاده‌ای برای خودروها داشتیم.

وی از آماده‌باش نیروها و تجهیزات راهداری تا پایان بارش‌ها یاد کرد و از رانندگان خواست در صورت امکان از تردد غیرضروری در محورها خودداری کرده و در صورت نیاز حتما" زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و با تماس با سامانه ۱۴۱ از وضعیت راه‌ها اطلاعات کسب کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار