
دستگیری یکی از شهردارهای شرق مازندران
یکی از شهردارهای شرق مازندران توسط سربازان گمنام پلیس امنیت اقتصادی استان دستگیر شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سامع خورشاد رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: حسب گزارشهای واصله مبنی بر بروز تخلفات در مجموعه شهرداری یکی از شهرهای شرق استان، پیگیری موضوع در دستور کار سربازان گمنام اداره مبارزه با جرایم اقتصادی قرار گرفت.
او با بیان اینکه مجموع افراد دستگیرشده در این پرونده را ۲ نفر عنوان و افزود: به جز نفر مورد اشاره، یک نفر از مرتبط که در حوزه پیمانکاری شهرداری فعالیت میکرد نیز در رابطه با این پروند بازداشت شد و تحویل مقام قضایی شد.
سرهنگ سامع خورشاد رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران در پایان گفت: شهروندان مازندران میتوانند اخبار در حوزه جرایم و مفاسد اقتصادی، را از طریق شماره تلفن۰۹۶۳۰۰ ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا ثبت کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.