آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۵۹۱

برق پنج روستای استان فارس وصل شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: از ابتدای سال جاری برق پنج روستای استان تامین شده و برق‌رسانی به ۱۰ روستای فاقد برق در دستور کار قرار دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا کریمی فرد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: به ‌منظور برق‌دار شدن روستاهای محروم استان و با هدف گسترش دامنه نفوذ انرژی برق در مناطق محروم، از ابتدای امسال تاکنون در قالب طرح بهارستان پنج روستا برقدار شده و تا پایان سال نیز پنج روستای دیگر به شبکه برق سراسری وصل می شوند.

وی اضافه کرد: همچنین به صورت همزمان بهسازی شبکه‌های توزیع نیروی برق برای ۳۰۱ روستا بطول ۴۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۱۵کیلومتر شبکه فشار ضعیف هدفگذاری شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس یادآور شد: طرح جهادی بهسازی شبکه برق روستایی موسوم به بهارستان یکی از طرح‌های مهم و ضروری شرکت توانیر است که از سال ۱۴۰۰ در تعدادی از روستاهای استان فارس اجرا شده و تاکنون شبکه برق یک هزار و ۱۴۰روستای استا در قالب طرح بهارستان با اعتباری بالغ بر ۳۱۰ میلیارد تومان اصلاح و بهسازی شده است.

او ادامه داد: اجرای طرح بهارستان در روستاهای فارس افزون بر حفظ و نگهداری از تأسیسات برق، به توسعه خدمات رسانی منجر شده و افزایش رضایت‌مندی جمعیت روستایی را نیز فراهم کرده است.

کریمی فرد گفت: تاکنون ۵۰ درصد شبکه توزیع برق روستایی استان در قالب طرح بهارستان بهسازی شده و بیش از ۲۱۰ هزار مشترک روستایی از خدمات بهسازی و اصلاح شبکه توزیع بهره مند شده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق فارس اضافه کرد: در حال حاضر تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان برقدار هستند و بی تردید با مجموع این اقدامات مردم استان فارس شاهد تحول خوبی در شبکه توزیع نیروی برق در بخش شهری و روستایی خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار