آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۵۲۷

ادارات شیراز موظف به احداث نیروگاه خورشیدی شدند

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ توزیع برق شیراز گفت: ادارات موظفند طی چهار سال، ۲۰ درصد از انرژی مصرفی خود را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تیمور عزیزی معاون بهره برداری شرکت توزیع برق شیراز گفت: راه اندازی نیروگاه‌های کوچک خورشیدی از لحاظ پدافند غیر عامل نیز برای کشور اهمیت دارد و ضمن تأمین انرژی پاک خورشیدی به صیانت از محیط زیست نیز کمک می‌شود.

معاون بهره برداری توزیع نیروی برق شیراز بر ضرورت همگرایی مسئولان استانی برای احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر، کاهش بوروکراسی اداری در بخش نیروگاه‌های سرمایه‌گذار و بهبود سازوکار تحویل زمین از طریق منابع طبیعی به متقاضیان احداث نیروگاه‌های خورشیدی تأکید کرد و گفت: این امر باعث افزایش تولید استان،کاهش آلودگی و رونق اقتصادی می شود و لازمه آن حرکت و تلاش جدی مسئولان در این حوزه است.

عزیزی افزود: کمیته امداد امام خمینی و بسیج سازندگی طرح‌های حمایتی یک میلیارد و پانصد میلیون ریالی برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی با معرفی مددجویان به بانک‌های عامل پیش‌بینی کرده‌اند و با ایجاد این نیروگاه‌ها، قرارداد تضمین خرید برق به مدت ۲۰ سال منعقد خواهد شد.

وی ادامه داد: ۵۰۰ نیروگاه حمایتی در طرحی با عنوان برکت آفتاب توسط مددجویان در شیراز راه اندازی شده و در نظر داریم با احداث ۳۰۰ نیروگاه حمایتی در یکسال آینده ظرفیت نیروگاه های حمایتی را به چهار مگاوات ارتقا دهیم.

معاون بهره برداری شرکت توزیع برق شیراز گفت: طی هشت ماه ابتدای امسال افزایش ۶۰‌درصدی ظرفیت مصوبه سامانه‌های خورشیدی حمایتی در شیراز محقق شده و نصب پنل‌های خورشیدی منبع درآمد پایداری برای مددجویان به ویژه افرادی است که توان انجام فعالیت در بیرون از منزل را ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار