کد خبر:۱۲۱۶۲۰۶

دید افقی در مسیر پیرانشهر-تمرچین ۵۰ متر کاهش پیدا کرد

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پیرانشهر گفت: مه غلیظ صبحگاهی دید افقی در مسیر پیرانشهر به مرز تمرچین را به ۵۰ متر کاهش داده و رانندگان را به استفاده از چراغ‌های مه‌شکن مجبور کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلال محمدی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پیرانشهر گفت: هم‌اکنون دید افقی در محورهای کوهستانی و گردنه‌های این شهرستان به ویژه محور تمرچین کاهش یافته و ضروری است رانندگانی که قصد سفر در این مسیر را دارند، جوانب احتیاط را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه تردد در سایر محورهای مواصلاتی این شهرستان بدون مشکل جریان دارد، اضافه کرد: رانندگان باید با توجه به کاهش دید افقی و کاهش دما در محورهای مواصلاتی به‌ویژه در گردنه‌ها، از تردد غیرضروری خودداری کرده و قبل از سفر نسبت به بررسی عملکرد مناسب سیستم روشنایی، بخاری و سیستم ترمز خودرو خود اطمینان حاصل کنند.

رئیس اداره راهداری ‌و حمل‌ونقل جاده‌ای پیرانشهر افزود: هم اکنون سه راهدارخانه ثابت و راهدارخانه مرکزی در راه های اصلی این شهرستان به صورت آماده باش مستقر بوده و گزارش های هواشناسی برای مقابله با بارش های احتمالی رصد می شود.

وی از مسافرانی که این شهرستان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب می‌کنند، خواست قبل از سفر، از وضعیت جاده‌ها با شماره‌ تلفن گویای ۱۴۱ آگاهی پیدا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار