برگزاري جلسات آموزش آداب زيارت براي زائران غير ايراني امري مفيد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۶۷۵
يك زائر كنيايي:

برگزاري جلسات آموزش آداب زيارت براي زائران غير ايراني امري مفيد است

 يك زائر كنيايي هنگام تشرف به حرم مطهر رضوي در جلسه‌اي كه به منظور آموزش آداب زيارت از سوي اداره ارتباطات اسلامي و امور زائرين غير ايراني آستان قدس رضوي برگزار شد، برگزاري چنين كلاس هايي را امري مفيد دانست.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»، شهيرا كه از كشور كنيا به همراه گروهي براي زيارت بارگاه منور حضرت رضا(ع) به مشهد مقدس سفر كرده است، در جلسه‌اي كه به منظور آموزش آداب زيارت از سوي اداره ارتباطات اسلامي و امور زائرين غير ايراني آستان قدس رضوي برگزار شده بود، برگزاري چنين كلاس‌هايي را براي شناخت ابعاد وجودي اهل‌البيت عصمت و طهارت(ع) مفيد دانست.
 
وي افزود: من و دوستانم از طريق مجمع جهاني اهل‌البيت(ع) در كشورمان با بخشي از فعاليت‌هاي آستان قدس رضوي آشنا شده‌ايم و دوست داشتيم هنگام تشرف به حرم مطهر رضوي، از برنامه‌هاي ويژه زائران غير ايراني بهره‌مند شويم.
 
این زائر کنیایی از بارگاه منور رضوي به عنوان قطعه‌اي از بهشت ياد كرد كه در فضاي معنوي آن دلها خدايي مي‌شود.
 
شهيرا كه براي دومين‌بار زيارت بارگاه منور رضوي را تجربه مي‌كند، تصريح كرد: در جلسه‌اي دو ساعته كه براي براي گروه ما توسط اداره ارتباطات اسلامي و امور زائرين غير ايراني آستان قدس رضوي برگزار شد، دكتر محمد امامي استاد دانشگاه، مباحثي را پيرامون آشنايي با آداب زيارت و اهميت آن مطرح كرد.
 
وي بر زيارت همراه با معرفت تأكيد كرد و ياد خدا، دل نبستن به دنيا، يادآوري آخرت، لطافت قلب، زدودن گناهان و شفاعت پيامبر و ائمه اطهار(ع) در روز قيامت را از آثار و بركات زيارت برشمرد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار