آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۷۲۴۷

پرورش مرغ سبز در سالن تحقیقاتی دانشکده کشاورزی شیروان

رئیس دانشکده کشاورزی شیروان گفت: پرورش جوجه بدون آنتی بیوتیک و مرغ سبز در سالن آموزشی تحقیقاتی پرورش طیور در دانشکده کشاورزی انجام می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا جلالی اظهار کرد: به همت گروه علوم دامی، سالن آموزشی تحقیقاتی پرورش طیور در دانشکده کشاورزی شیروان راه‌اندازی شد.

وی افزود: این فضا، امکانات لازم برای آموزش و تحقیقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نیز نیاز تحقیقاتی خراسان شمالی را فراهم می‌کند.

جلالی ادامه داد: به همین منظور در اولین دوره جوجه‌ریزی و در مدت ۴۵ روز جوجه‌هایی با میانگین وزن ۲.۵ کیلوگرم و بدون استفاده از آنتی‌بیوتیک پرورش داده شدند و مرغ‌هایی که در تغذیه آنها از آنتی‌بیوتیک استفاده نشود به مرغ سبز معروف هستند.

برچسب ها:
مرغ کشاورزی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار