
کد خبر:۱۲۱۷۴۱۹
مصاحبه دیده نشده شهید رازینی با خبرگزاری دانشجو؛
خاطره شهید رازینی از احیای دادگاه ویژه روحانیت با نظر امام خمینی(ره) +فیلم
خاطره شهید رازینی از احیای دادگاه ویژه روحانیت با نظر امام خمینی(ره): دادگاه ویژه روحانیت به نظر امام (ره) احیا شد تا عدالت برقرار بماند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شهید رازینی گفت: امام نظرشان بر این بود که دادگاه ویژه روحانیت که قبلاً تعطیل شده بود، دوباره تأسیس شود.
ما هم این را ضروری میدانستیم، زیرا برخورد با پروندههای معمولی آسانتر است، اما در مورد روحانیون، پیچیدگیهایی وجود دارد که از عهده هر قاضی برنمیآید.
لذا باید دادگاهی خاص و قوی تشکیل میشد که بدون ملاحظه بتواند احضار و رسیدگی کند.
برای ما که روحیه عدالتطلبی داشتیم، این تصمیم بسیار مطلوب بود، چرا که نشان میداد در نظام، فرقی میان روحانی و غیرروحانی نیست.
وقتی مطرح شد که مسئولیت این دادگاه را بر عهده بگیرم، گفتم اگر نظر امام باشد، بهعنوان سرباز نظام مسئولیتی را رد نمیکنم، اما مایل بودم پیش از تحقق این موضوع، مستقیماً خدمت امام برسم و دغدغههایم را مطرح کنم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.