کد خبر:۱۲۱۸۰۴۴

کشف ۷۴ میلیاردی چوب قاچاق در طرح مقابله با قاچاق فراورده‌های جنگلی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از دو هزار تن چوب و فرآورده‌های چوبی با ارزش تقریبی ۷۴ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در راستای اجرای طرح جامع حفظ و توسعه جنگل‌ها و مبارزه با قاچاق چوب و فرآورده‌های جنگلی این طرح اجرا شد، بیان داشت: این طرح با همکاری سایر پلیس‌های تخصصی، مرزبانی و سایر سازمان‌ها به مدت سه روز در سراسر کشور به اجرا درآمد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به کشف بیش از دو هزار تن چوب و فرآورده‌های چوبی با ارزش تقریبی ۷۴ میلیارد تومان، عنوان داشت: در این رابطه تعداد ۱۷۷ دستگاه خودرو انواع خودرو که در زمینه قاچاق چوب فعالیت داشتند توقیف و تعداد ۲۴۹ فقره پرونده برای متهمان دستگیر شده تشکیل شد.

سردار رحیمی عنوان داشت: موضوع مقابله با قاچاق چوب به منظور جلوگیری از تخریب جنگل‌ها که نقش مهمی در تسویه هوا و سلامت اکوسیستم دارند به طور مستمر در دستور کار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار