مهلت ترخیص خودروهای توقیفی در البرز تا ۲۱ بهمن است/مالکان هرچه سریع‌تر اقدام کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۸۴۹۷

مهلت ترخیص خودروهای توقیفی در البرز تا ۲۱ بهمن است/مالکان هرچه سریع‌تر اقدام کنند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز گفت: مهلت ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی این استان تا ۲۱ بهمن ماه است.

مهلت ترخیص خودروهای توقیفی در البرز تا ۲۱ بهمن است/مالکان هرچه سریع‌تر اقدام کنند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حمداله رحمتی پور اظهار کرد: مالکان وسایل نقلیه توقیفی می توانند برای بهره مندی از فرصت ایجاد شده با مراجعه به ستاد ترخیص پلیس راهور و یا از طریق اپلیکیشن پلیس من نسبت به ترخیص وسایل نقلیه توقیف شده در پارکینگ اقدام کنند.

وی اضافه کرد: پلیس راهور البرز برابر مصوبه دادستانی این استان در راستای "ساماندهی فرآیند توقیف، انتقال، نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه" و به منظور رعایت حقوق مالکان وسایل نقلیه توقیفی "طرح ترخیص فوق العاده وسایل نقلیه توقیفی" را اجرایی کرده است.

رحمتی پور افزود: مالکان و متصرفان وسایل نقلیه توقیفی می توانند برای بهره مندی از فرصت ایجاد شده با مراجعه به ستاد ترخیص پلیس راهور و یا از طریق اپلیکیشن پلیس من نسبت ترخیص وسایل نقلیه متوقف شده در پارکینگ اقدام نمایند.

وی گفت: با استناد دستورالعمل ابلاغی درصورت خودداری مالک از مراجعه، به مدت سه ماه از تاریخ انتشار آگهی وسیله نقلیه درحکم، رها شده تلقی شده و حسب مقررات مربوطه تعیین تکلیف خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار