کد خبر:۱۲۲۲۶۷۶

جاده چالوس به‌صورت ۲۴ ساعته برای ۴ روز مسدود شد

رئیس پلیس راه راهور فراجا از مسدود شدن جاده چالوس به‌صورت ۲۴ ساعته از ۱۴ تا ۱۷ بهمن ماه به مدت ۴ روز به‌دلیل عملیات نصب توری سنگ‌گیر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا بیان کرد: با توجه به تدابیر و دستورات فرماندهی پلیس راهور فراجا سردار حسینی و درخواست سازمان راهداری، مسدود شدن محور کندوان (جاده چالوس) که پیش‌تر مقرر شده بود از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۶:۰۰ از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ بهمن ماه باشد، به‌صورت ۲۴ ساعته (ساعت ۲۴ روز ۱۷ بهمن ماه) تغییر یافته است.

سرهنگ کرمی اسد بر رعایت نکات ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: استفاده از علائم هشداردهنده، چراغ‌های الکتریکی و چشمک‌زن در فواصل مناسب الزامی است تا تردد ایمن در این مدت امکان‌پذیر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار