به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاح پروژههای آبرسانی پایدار به ۱۵۴۶ روستای کشور با دستور رئیس جمهور برگزار شد و در این آیین که به صورت ارتباط وبیناری با استان ها برگزار شد، ۱۲۲ روستای استان کرمانشاه نیز از آب شرب پایدار بهره مند شدند.
منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در این مراسم در ارتباط زنده تصویری با رئیس جمهور و وزیر نیرو عنوان کرد: بیش از ۸۰۰ روستای دچار تنش آبی در استان وجود داشته است.
وی افزود: با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) و شرکت آب و فاضلاب استان، تاکنون تنش حدود ۴۰۰ روستا مرتفع شده و تلاش میکنیم طی یکسال و نیم آینده بقیه روستا هم از تنش آبی خارج شوند.
در پایان با دستور رئیس جمهور، طرح آبرسانی به ۱۲۲ روستای استان توسط استاندار کرمانشاه و با حضور سردار عظیمی، فرمانده قرارگاه نجف اشرف سپاه، فضلالله رنجبر نماینده مردم کرمانشاه در مجلس و رضا داودی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان افتتاح شد.