آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۳۱۲

ساختمان جدید پارک علم و فناوری لرستان به بهره‌برداری رسید

ساختمان پارک علم و فناوری لرستان با حضور معاون راهبردی قوه قضائیه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید محمد صاحبکار خراسانی در آیین افتتاحیه این ساختمان اظهار کرد: ظرفیت ها و توانمندی های موجود در واحدهای فناور پارک علم و فناوری لرستان در سطح ملی و بین المللی و نویدبخش افق رو به رشد و امیدوار کننده در این استان است.

وی افتتاح پروژه ملی ساختمان واحدهای فناور پارک علم و فناوری لرستان را یک موفقیت ویژه در تامین بخشی از زیرساخت مورد نیاز واحدهای فناور و دانش بنیان استان عنوان کرد و افزود: توسعه این زیرساخت ها علاوه بر تامین محل استقرار مورد نیاز فناوران منجر به در کنار بودن این شرکت ها و هم افزایی و همفکری آن ها در انجام کارهای بزرگتر می شود.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان نیز در این خصوص گفت: این ساختمان با زیربنای حدود سه هزار و ۵۰۰ مترمربع و اعتبار بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال احداث شده است.

امین طاهری گراوند بیان کرد: با بهره برداری از این ساختمان امکان استقرار ۳۰ شرکت فناور و دانش بنیان استان در پارک فراهم شده است.

در این آیین معاون راهبردی قوه قضائیه با برخی فناوران پارک علم و فناوری لرستان دیدار و گفتگو کرد و در جریان مشکلات آن ها نیز قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار