آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۶۷۸
استاندار آذربایجان غربی:

شهروندان به پویش برف‌تکانی درختان بپیوندند و از آسیب به درختان جلوگیری کنند

استاندار آذربایجان غربی از شهروندان خواست تا برای جلوگیری از شکستن شاخ و برگ درختان در ایام بارش برف، به پویش برف‌تکانی درختان بپیوندند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی گفت: این اقدام همچنین کمک و همکاری با کارگران خدماتی شهرداری در راستای پیشگیری از آسیب دیدن درختان در محیط زیست است.

وی اضافه کرد: بارش های دو روز گذشته مطلوب بوده و حجم برف و باران بالایی داشتیم که این امر موجب خوشحالی مردم شده است.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: از شهروندان درخواست می کنیم برای داشتن درختانی زیبا و شکوفایی آنها در فصل بهار نسبت به برف تکانی درختان اقدام کنند.

رحمانی تاکید کرد: مشارکت هر شهروند حتی با تکاندن یک یا دو درخت می تواند در این خصوص بسیار مثمر ثمر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار